AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipi bağlamak

Kahve falında ipi bağlamak

Kahve falında ipi bağlamak alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, refah düzeyinin artacağına, elde edilen nasibin artacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına delalet eder.

Kahve falında ipi bağlamak gördüyseniz:

  • Hislerinizi her zamankinden daha iyi aktarabilmeniz size aşkta küçük başarılar getirebilir veya sizi seven birisinden küçük hediyeler alabilirsiniz.

Kahve falında ağaca ip bağlamak kendi ailesi ile de arasının açılacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında ipi bağlamak çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına inanılır.

Kahve falında iple bağlamak sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bele ip bağlamak rahat edeceği bir döneme gireceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında ipleri birbirine bağlamak hayaline kavuşacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacağa ip bağlamak istediği gibi yaşayacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ip bağlamak kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına işarettir.

Kahve falında beline ip bağlamak işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir