Kahve falında horoz beslemek

Kahve falında horoz beslemek ona mutluluk getireceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, işlerin rayından çıkacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında horoz beslemek gördüyseniz:

  • Hayallerinizin peşinden gidebilirsiniz.

Kahve falında horoz beslemek kar sağlayacağı işlere gireceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında horoz öldürdüğünü görmek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına işaret eder.

Kahve falında erkek horoz görmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına alamet eder.

Kahve falında horozu kesmek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında horoz ve civciv görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında horoz kafası koparmak kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında horoz ibiği çiçeği görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, içine kapanacağına inanılır.

Kahve falında horoz veya tavuk görmek anne baba hayır dualarının alınacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir