AnaSayfa / Genel / Kahve falında horozu öldürmek

Kahve falında horozu öldürmek

Kahve falında horozu öldürmek engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında horozu öldürmek gördüyseniz:

  • Pervasız tutumunuz yüzünden ilişkiniz açışa çıkabilir.

Kahve falında horoz öldürdüğünü görmek ailesi ile mutlu olacağına, rızıksız kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında horoz öldürmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında horozu öldürmek yüzlerin asılacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında horozun öldüğünü görmek ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine inanılır.

Kahve falında birçok horoz görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında öten horoz görmek hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında horoz tarafından kovalanmak başarılarının çoğalacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine yorulur.

Kahve falında horoz ve tavuk görmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir