AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz ötmesi görmek

Kahve falında horoz ötmesi görmek

Kahve falında horoz ötmesi görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine delalet eder.

Kahve falında horoz ötmesi gördüyseniz:

  • Belli konularda size katkı veya katılımda bulunmak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında birden fazla horoz görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına işaret eder.

Kahve falında horoz sesi duymak onlarla birlikte hareket edeceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine yorulur.

Kahve falında hint horoz görmek mali gücünü yitireceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında horoz yemlemek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında tüysüz horoz görmek ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında horoza binmek verilen sözlerin tutulamayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında horoz tavuk görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında horozla dövüşmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir