AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz kovalaması görmek

Kahve falında horoz kovalaması görmek

Kahve falında horoz kovalaması görmek onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine alamet eder.

Kahve falında horoz kovalaması gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sevgi alışverişleri çoğalıyor.

Kahve falında horoz tarafından kovalanmak mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında horoz kovalaması görmek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına inanılır.

Kahve falında canlı horoz görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, işlerin de yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında tavuk veya horoz görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında horoz yakalamak ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında horozun saldırdığını görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında birden fazla horoz görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, endişelerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok büyük horoz görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir