AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz sesi görmek

Kahve falında horoz sesi görmek

Kahve falında horoz sesi görmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında horoz sesi gördüyseniz:

  • Partnerinizi olduğu gibi kabul ederseniz içinizde çok başka güzel duygular da uyanabilir.

Kahve falında horoz sesi görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında horoz sesi duymak onlardan iyilik ve yardım göreceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine işarettir.

Kahve falında horoz kovalaması görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında horoz öldürdüğünü görmek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin horoz kestiğini görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, ikinci bir şans vereceğine delalet eder.

Kahve falında horoz kovalamak falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, sıhhat ve huzur bulacağına tabir olunur.

Kahve falında horoz kestirmek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine rivayet eder.

Kahve falında horoz öldürmek çalışmalarının karşılığını alacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir