AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz başı görmek

Kahve falında horoz başı görmek

Kahve falında horoz başı görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, kalp kırmayacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, helal kazanç elde edeceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında horoz başı gördüyseniz:

  • Para kazanmanın farklı yolları sizi heyecanlandırabilir.

Kahve falında horoz başı görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına yorulur.

Kahve falında horoz başı kesmek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başında horoz görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çift başlı horoz görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tavuk horoz görmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında horoz yolmak ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine yorulur.

Kahve falında horoz sevmek çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpek ve horoz görmek çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir