AnaSayfa / Genel / Kahve falında arama yapmak

Kahve falında arama yapmak

Kahve falında arama yapmak hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında arama yapmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili olumlu değişiklikler var.

Kahve falında iki kişi arasında seçim yapmak fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına işarettir.

Kahve falında iki kişinin arasını yapmak maddi konularda zayıf düşeceğine, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında telefonla arama yapmak falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına, bereketinin artacağına delalet eder.

Kahve falında arama yapmak sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında iki insanın arasını yapmak korkularından kurtulacağına, dualarının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ekmek arası tavuk döner yemek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bacak arasından geçmek içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında duvarların arasından geçmek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir