AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki kişi arasında seçim yapmak

Kahve falında iki kişi arasında seçim yapmak

Kahve falında iki kişi arasında seçim yapmak işinde bol kazanç elde edeceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına yorulur.

Kahve falında iki kişi arasında seçim yapmak gördüyseniz:

  • Siz sadace girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Kahve falında iki kişi arasında seçim yapmak falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine inanılır.

Kahve falında seçim yapmak elde edilecek menfaatlere, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına delalettir.

Kahve falında seçimi kazanmak yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında seçim sandığı görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında seçimi kaybetmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında seçim kaybetmek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında seçim yapıldığını görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında seçime gitmek sağlık sorunlarının biteceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir