AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki insanın arasını yapmak

Kahve falında iki insanın arasını yapmak

Kahve falında iki insanın arasını yapmak çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, işlerinin düzene gireceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına delalet eder.

Kahve falında iki insanın arasını yapmak gördüyseniz:

  • Yanlış yargılarda bulunmamak için akşamı hafif planlara ayırmakta fayda var.

Kahve falında iki insanın arasını yapmak dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki insan arasında kalmak temize çıkacağına, borçlarının da kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki kişinin arasını yapmak sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki kişi arasında seçim yapmak alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına delalet eder.

Kahve falında arama yapmak hayırla yad etmeye, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına delalet eder.

Kahve falında telefonla arama yapmak azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına delalet eder.

Kahve falında insan resmi yapmak elinin darlıktan kurtulacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanla yolculuk yapmak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir