AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonla arama yapmak

Kahve falında telefonla arama yapmak

Kahve falında telefonla arama yapmak imkân sahibi olacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, sevdiklerine kavuşacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında telefonla arama yapmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız sizi mutlu edecek.

Kahve falında telefonla arama yapmak güzel bir haneye sahip olunacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonla arayıp bulamamak işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonda cevapsız arama görmek sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonla aramamak iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki kişi arasında seçim yapmak kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında iki insanın arasını yapmak yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki kişinin arasını yapmak üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına delalettir.

Kahve falında arama yapmak vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir