AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek arası tavuk döner yemek

Kahve falında ekmek arası tavuk döner yemek

Kahve falında ekmek arası tavuk döner yemek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, bereketin eksileceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya tabir olunur.

Kahve falında ekmek arası tavuk döner yemek gördüyseniz:

  • Size yapılan ufak haraketleri bile affedilmez hatalar olarak görerek insanlar hakkında olumsuz düşüncelere kapılabilirsiniz.

Kahve falında ekmek arası tavuk döner yemek eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek arası döner yemek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına alamet eder.

Kahve falında ekmek arası döner görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, yurtdışına gidileceğine işaret eder.

Kahve falında tavuk döner yemek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında tavuk döner görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, problemlerini çözeceğine işaret eder.

Kahve falında tavuk döneri görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk döner yediğini görmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, içini açmaya karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında pilav üstü döner yemek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir