AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla izine gitmek

Kahve falında arabayla izine gitmek

Kahve falında arabayla izine gitmek hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, kısmetinin hep açık olacağına inanılır.

Kahve falında arabayla izine gitmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda duygular ortaya çıkabilir veya işin içine karışabilir.

Kahve falında arabayla izine gitmek toplum için faydalı işler yapacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine işarettir.

Kahve falında izine gitmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına rivayet eder.

Kahve falında aileden izinsiz evlenmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, kendisi ile baş başa kalacağına alamet eder.

Kahve falında bir eve izinsiz girmek kendisine fazlaca kar getireceğine, kazançlı bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında birinin izini kaybetmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak izini görmek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında babadan izin almak deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında karnındaki bebeğin ayak izini görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir