AnaSayfa / Genel / Kahve falında izinsiz bir şey almak

Kahve falında izinsiz bir şey almak

Kahve falında izinsiz bir şey almak eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında izinsiz bir şey almak gördüyseniz:

  • Bazı konuların halledilmesine yardımı dokunacaksa yedek planlar veya son dakika değişiklikleri yapmaya hazırlanmalısınız.

Kahve falında izinsiz bir şey yemek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında izinsiz bir şey almak sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, bazı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında şeytanın ayak izini görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında izinsiz para almak yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına delalet eder.

Kahve falında işten izin almak çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak izini görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, üzeceğine inanılır.

Kahve falında izinsiz bir yere girmek korkularını yeneceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine inanılır.

Kahve falında askerden izine gelmek gereken sabrı göstereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir