AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin hırkasını giymek

Kahve falında birinin hırkasını giymek

Kahve falında birinin hırkasını giymek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, düşmanlarını kaybetmeye, bir işi rakiplerine kaptıracağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin hırkasını giymek gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı bütün olarak değiştirmenize sebep olabilirler.

Kahve falında yeşil renk hırka giymek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil hırka giydiğini görmek sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, işlerinin iyi gideceğine işaret eder.

Kahve falında krem rengi hırka giymek çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski hırka giymek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, sermaye kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında sarı hırka giymek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında yeni hırka giymek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gri hırka giymek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, işlerin kapanacağına delalet eder.

Kahve falında uzun hırka giymek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir