AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindinin öldüğünü görmek

Kahve falında hindinin öldüğünü görmek

Kahve falında hindinin öldüğünü görmek karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, güzel haberler alınacağına, yanlış işler yapacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, doyasıya hasret gidereceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında hindinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Sanatsal, estetik, finansal ya da romantik başlıklardaki konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında hindinin öldüğünü görmek yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında hindi öldürmek sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında hindi öldüğünü görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine yorulur.

Kahve falında hindi horoz görmek dostlardan zarar görüleceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hindi ayağı görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zehirli hindi görmek çevresinin kalabalıklaşacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hindi civcivi görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına yorulur.

Kahve falında hindi civciv görmek mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir