AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindi civcivi görmek

Kahve falında hindi civcivi görmek

Kahve falında hindi civcivi görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hindi civcivi gördüyseniz:

  • Sosyal arkadaşlıklar kanalıyla kazanç sağlanabilir.

Kahve falında hindi civciv görmek neşe içinde olacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hindi ve civciv görmek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, zengin bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hindi civcivi görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında hindi öldüğünü görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine yorulur.

Kahve falında hindi satın almak yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hindistan cevizli lokum görmek sevinç gözyaşları dökmeye, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hindi kesmek işinde bol kazanç elde edeceğine, çok iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında hindinin öldüğünü görmek kazancının da aynı oranda artacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir