AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindi öldürmek

Kahve falında hindi öldürmek

Kahve falında hindi öldürmek hata yapılacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, kime danışacağını bilemez olacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hindi öldürmek gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi hissetmenize yardım edebilir.

Kahve falında hindinin öldüğünü görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında hindi öldürmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, mutsuz ve moralsiz olacağına rivayet eder.

Kahve falında hindi öldüğünü görmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hindi yemeği görmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, kazançlı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında uçan hindi görmek ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hindi kovaladığını görmek kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına delalet eder.

Kahve falında hindinin ısırdığını görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, hem yıpranacağına delalet eder.

Kahve falında hindistan cevizi toplamak illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, yeni çalışmalara girişileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir