AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindi yakalamak

Kahve falında hindi yakalamak

Kahve falında hindi yakalamak iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, yeni yerler göreceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına, mülkiyetinin de artacağına, hem de para kaybettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hindi yakalamak gördüyseniz:

  • Olan biteni dikkatle ele almalı, kendi pozisyonunuzu da koruyacak şekilde hesaplayarak hareket etmelisiniz.

Kahve falında hindi yakalamak hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kara hindi görmek rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde hindi görmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında hindi horoz görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında hindiler görmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında hindi civcivi görmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hindi avlamak başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına inanılır.

Kahve falında hindi öldürmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir