AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara hindi görmek

Kahve falında kara hindi görmek

Kahve falında kara hindi görmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına delalet eder.

Kahve falında kara hindi gördüyseniz:

  • Tamamlamak veya geliştirmek istediğiniz konular, anlaşmalar veya diyaloglar varsa karşı tarafı daha iyi tanımaya veya anlamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında kara hindi görmek sevdikleri ile kavuşacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini hindistan görmek hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında hindi budu görmek yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tavuk ve hindi görmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hindistanda olduğunu görmek neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında hindi pisliği görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında hindi kovaladığını görmek hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında temizlenmiş hindi görmek kudretli kişiler arasına gireceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir