AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde hindi görmek

Kahve falında evde hindi görmek

Kahve falında evde hindi görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, güzel haberler alacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni işlere girişileceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde hindi gördüyseniz:

  • Belli konulara müdahale etmeniz veya bazı kişi ya da işleri yönlendirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında evde hindi görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, şansının açık olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah hindi görmek birçok ortaklık kurulacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında hindistan cevizi kırmak kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kuluçkaya yatan hindi görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, kazancını arttıracağına tabir olunur.

Kahve falında hindi öldürmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında hindi yem vermek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına delalettir.

Kahve falında hindi eti görmek elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında hindi inciri görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir