AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindi inciri görmek

Kahve falında hindi inciri görmek

Kahve falında hindi inciri görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına alamet eder.

Kahve falında hindi inciri gördüyseniz:

  • Yüksek performansınızın karşılığını alamadığınızı düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında hindi inciri görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında erkek hindi görmek kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kuluçkaya yatan hindi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara hindi görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında hindi kovalaması görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru hindistan cevizi görmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hindi civcivi görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine delalet eder.

Kahve falında hindi ve tavuk görmek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, istediği gibi bir hayata kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir