AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindi kovalaması görmek

Kahve falında hindi kovalaması görmek

Kahve falında hindi kovalaması görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, sevap işleyeceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, koyu sohbetler edeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında hindi kovalaması gördüyseniz:

  • Bilgi toplamadan, çok fazla konuşmamanızda da fayda var.

Kahve falında hindi kovalaması görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına delalettir.

Kahve falında siyah hindi görmek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek hindi görmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında hindistan cevizi görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine delalettir.

Kahve falında hindi avlamak fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine işaret eder.

Kahve falında kara hindi görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz hindi görmek manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında hindi sürüsü görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir