AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru hindistan cevizi görmek

Kahve falında kuru hindistan cevizi görmek

Kahve falında kuru hindistan cevizi görmek çok mutlu olacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, ele geçen paranın daha da artacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kuru hindistan cevizi gördüyseniz:

  • Para konularında ya savurganlığa varacak kadar eli açık ya da cimriliğe varacak kadar eli sıkısınız.

Kahve falında kuru hindistan cevizi görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, aksiliklerin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hindistan cevizi kırmak çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan hindistan cevizi toplamak yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına delalet eder.

Kahve falında toz hindistan cevizi görmek stresten uzaklaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında hindistan cevizi almak yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hindistan cevizi ağacı görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında hindistan cevizi sütü görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine inanılır.

Kahve falında hindistan cevizi görmek ağız tadının yerinde kalacağına, kazançtan yana kara geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir