AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindi çalmak

Kahve falında hindi çalmak

Kahve falında hindi çalmak yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hindi çalmak gördüyseniz:

  • Kararsızlıklar veya belirsizlikler sorun yaratabilir.

Kahve falında hindi çalmak net bir bakış açısı kazanacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine delalettir.

Kahve falında hindi satın almak makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında kendini hindistanda görmek helal lokma yiyeceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına inanılır.

Kahve falında kuluçkaya yatan hindi görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına delalet eder.

Kahve falında tavuk horoz hindi görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hindi ve civciv görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında hindi yumurta görmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Kahve falında hindi palazı görmek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir