AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindi ve civciv görmek

Kahve falında hindi ve civciv görmek

Kahve falında hindi ve civciv görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, başka alanlara yöneleceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında hindi ve civciv gördüyseniz:

  • Belli tavsiyelerde ya da önerilerde bulunurken dikkat etmenizde fayda var.

Kahve falında hindi civcivi görmek yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine işaret eder.

Kahve falında hindi ve civciv görmek kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında hindi civciv görmek toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına inanılır.

Kahve falında canlı hindi görmek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, borçların gittikçe artacağına tabir olunur.

Kahve falında hindi eti almak Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında hindi kovaladığını görmek tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine tabir olunur.

Kahve falında hindistan cevizi almak pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında hindi kesildiğini görmek işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir