AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindi beslemek

Kahve falında hindi beslemek

Kahve falında hindi beslemek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hindi beslemek gördüyseniz:

  • Erkekseniz karşı cins ilişkileri, kadınsanız parasal açıdan şanslı olabilirsiniz.

Kahve falında hindi beslemek ömrünün uzun olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında hindistana gitmek olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, işlerinden belirsizlik olacağına tabir olunur.

Kahve falında hindi ve yavrusunu görmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, çaresiz durumlarda kalacağına alamet eder.

Kahve falında hindistan cevizi sütü görmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, onların önüne geçeceğine yorulur.

Kahve falında hindi ve yumurtasını görmek refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine inanılır.

Kahve falında hindi görmek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, işlerinde atılıma geçeceğine delalet eder.

Kahve falında hindistanı görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, kötü sözler duylacağına delalettir.

Kahve falında hindi yumurta görmek çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir