AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindistanı görmek

Kahve falında hindistanı görmek

Kahve falında hindistanı görmek rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine işaret eder.

Kahve falında hindistanı gördüyseniz:

  • Konuşmalara başlamadan önce aklınızda bulunmasında fayda var.

Kahve falında hindistan cevizli lokum görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine inanılır.

Kahve falında ölü hindi görmek yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hindi beslemek kendi patronu olacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine delalettir.

Kahve falında hindistan cevizi görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına işarettir.

Kahve falında temizlenmiş hindi görmek kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında hindi yem vermek karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hindinin uçtuğunu görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hindi öldüğünü görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir