AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindistana gitmek

Kahve falında hindistana gitmek

Kahve falında hindistana gitmek kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına delalet eder.

Kahve falında hindistana gitmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda eksikler ya da yanlış yapılmış hesaplar söz konusu olabilir.

Kahve falında hindistana gitmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında uçakla hindistanua gitmek eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ hindi eti görmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına işarettir.

Kahve falında hindistanlı görmek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında hindiden kaçmak girdiği işlerde zarara uğrayacağına, gelirinin eksileceğine inanılır.

Kahve falında renkli hindi görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine işaret eder.

Kahve falında hindi eti yemek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine tabir olunur.

Kahve falında hindi ve tavuk görmek bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir