AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindi ve yavrusunu görmek

Kahve falında hindi ve yavrusunu görmek

Kahve falında hindi ve yavrusunu görmek sıkıntılara neden olacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hindi ve yavrusunu gördüyseniz:

  • Farklı planları olan bir kişi sizi yanıltabilir.

Kahve falında hindi ve yavrularını görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru hindi görmek üzüleceğine, yıpranacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine işarettir.

Kahve falında hindi ve yavrusunu görmek zorlukların yaşanacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hindi yumurtası toplamak ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, borçlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru hindistan cevizi görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini hindistanda görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında hindi beslemek bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, sabırla hayatına devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında hindi dolması görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir