AnaSayfa / Genel / Kahve falında hilal şekli görmek

Kahve falında hilal şekli görmek

Kahve falında hilal şekli görmek çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, geçim derdinden kurtulacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine delalet eder.

Kahve falında hilal şekli gördüyseniz:

  • Tolere edilmesi zor durumları kabul edilebilir şekle sokma çabası oldukça yorucu olabileceği gibi, ortaya çıkacak sonuçlar da bir o kadar rahatsız edici olabilir.

Kahve falında hilal şeklinde ay görmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine yorulur.

Kahve falında ayı hilal şeklinde görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, başına türlü belalar geleceğine delalet eder.

Kahve falında hilal şekli görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hilal şeklinde ay ve yıldız görmek hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında yeni hilal görmek eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hilal yıldız görmek o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına rivayet eder.

Kahve falında ters hilal görmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil hilal görmek kazancının da hiç eksilmeyeceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir