AnaSayfa / Genel / Kahve falında çift hilal görmek

Kahve falında çift hilal görmek

Kahve falında çift hilal görmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine, önemli işlere imza atacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, işlerin düzgün gideceğine delalettir.

Kahve falında çift hilal gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda kendinizi aldatılmış hissedebilirsiniz ya da ani tepkileriniz kısa veya uzun vadede problem yaratabilir.

Kahve falında çift hilal görmek onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında hilal görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki tane hilal görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil hilal görmek ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yarım hilal görmek fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalettir.

Kahve falında ayı hilal şeklinde görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, başarının düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hilal şeklinde ay görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında ay ve hilal görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir