AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiçbir şey görmemek

Kahve falında hiçbir şey görmemek

Kahve falında hiçbir şey görmemek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında hiçbir şey görmemek gördüyseniz:

  • Bir değişiklik mevcut durumunuzu farklı bir açıdan görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında hiçbir şey görmemek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hiçbir şey hatırlamamak onun her zaman başında olacağına, fal sahibinin de yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hiçbirşey görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında istediğin bir şeyi almak her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camiden bir şey çalmak bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir şeyi yakmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bir şeyi istememek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında bir şeye sevinmek sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir