AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyi istememek

Kahve falında bir şeyi istememek

Kahve falında bir şeyi istememek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, çoluk çocuğa karışacağına, kara kara düşüneceğine, ekonomik olarak kalkınacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şeyi istememek gördüyseniz:

  • Aniden gelişebilecek olaylar karşısında tavır almakta güçlük çekseniz bile uzun vadede işinize yarayacak konularda son derece başarılı adımlar atacaksınız.

Kahve falında istemediğin bir şeyi görmek neşe içinde olacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine işarettir.

Kahve falında bir şeyi istememek dertlerinin sona ereceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında istemediği biriyle nişanlanmak maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kızı istemeye gelmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında istemeden taşınmak hayırlı kişilerle tanışılacağına, yaralarına da merhem olacağına inanılır.

Kahve falında kendini istemeye geldiğini görmek refah düzeyinin yükseleceğine, şansın yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında istemeyerek evlendirilmek kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına işarettir.

Kahve falında istemeyerek evlenmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir