AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiden bir şey çalmak

Kahve falında camiden bir şey çalmak

Kahve falında camiden bir şey çalmak kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, başarısızlığa düşüleceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına işarettir.

Kahve falında camiden bir şey çalmak gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgileri mevcut planlarınıza en iyi şekilde adapte etmeniz gerekebilir.

Kahve falında camiden bir şey çalmak dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına işarettir.

Kahve falında camiden ayakkabı çalmak onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, mallarının da hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camide ayakkabı çaldırmak çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camiden para çalmak tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camiden tesbih çalmak emeklerinin heba olacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camiden ayakkabı çaldırmak başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına işarettir.

Kahve falında camide ayakkabı çalmak çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında camide bir şeyler yemek zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir