AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeye sevinmek

Kahve falında bir şeye sevinmek

Kahve falında bir şeye sevinmek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, makamının sarsılmayacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına işaret eder.

Kahve falında bir şeye sevinmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda akılcı olmaya gayret edin.

Kahve falında bir şeye sevinmek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, bazen de rahat geçeceğine yorulur.

Kahve falında bir şeye çok sevinmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının sevindiğini görmek İslami olarak günahlarının artacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında yetim sevindirmek çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir habere çok sevinmek dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında çok sevinmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini görünce sevinmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile olduğuna sevinmek moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir