AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiçbir şey hatırlamamak

Kahve falında hiçbir şey hatırlamamak

Kahve falında hiçbir şey hatırlamamak bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, iyi zamanlar geçireceğine, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine yorulur.

Kahve falında hiçbir şey hatırlamamak gördüyseniz:

  • Açık fikirli olursanız değişime uğramakta olan bir ilişkiyi, iş birliğini ya da ortaklığı aşırı tepkilerden veya aynı şiddette cevaplardan koruyabilirsiniz.

Kahve falında hiçbir şey hatırlamamak sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hiçbir şey görmemek karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, ün yapmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında hiçbirşey görmek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir şeyi hatırlamamak aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında gördüklerini hatırlamamak işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında isim hatırlamamak zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hal hatır sormak nasibin bollaşacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine delalet eder.

Kahve falında görüleni hatırlamamak saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir