AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiçbirşey görmek

Kahve falında hiçbirşey görmek

Kahve falında hiçbirşey görmek makamının sarsılmayacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, kurtuluşu yakalayacağına, itibarını zedeleyeceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hiçbirşey gördüyseniz:

  • İlgisiz davranırsanız daha fazla şey öğrenebilmeniz olasıdır.

Kahve falında hiçbirşey görmek kendine geleceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hiçbir şey görmemek kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, sıkıntılarını aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hiçbir şey hatırlamamak fal sahibinin elinin darlaşacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir