AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiç tanımadığın birine aşık olmak

Kahve falında hiç tanımadığın birine aşık olmak

Kahve falında hiç tanımadığın birine aşık olmak yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, programların ve projelerin tutmayacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hiç tanımadığın birine aşık olmak gördüyseniz:

  • Şu an öyle gibi görünse de, belli bir düzenleme veya plana bağlı kalmak akıllıca olmayabilir.

Kahve falında hiç tanımadığı birine aşık olmak kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkeğe aşık olmak ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın birine aşık olmak zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında hiç görmediği birine aşık olmak zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine işaret eder.

Kahve falında hiç görmediğin birine aşık olmak maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, huzur ve saadet bulacağına tabir olunur.

Kahve falında hiç tanımadığın birinden hoşlanmak sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkek görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına işarettir.

Kahve falında hiç tanımadığımız birini görmek nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir