AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiç tanımadığımız birini görmek

Kahve falında hiç tanımadığımız birini görmek

Kahve falında hiç tanımadığımız birini görmek başarılı işlere imza atılacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, bilgilerle donanacağına yorulur.

Kahve falında hiç tanımadığımız birini gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde bazı küçük hayal kırıklıklarına uğramanız mümkün.

Kahve falında hiç tanımadığımız birini görmek yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, güven kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hiç tanımadığı biriyle sevgili olmak sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına rivayet eder.

Kahve falında hiç tanımadığı birine aşık olmak kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına işarettir.

Kahve falında hiç tanımadığı bir kadın görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, kazançlı kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın kadın görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına yorulur.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkeğe sarılmak sevdiğini söyleyeceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle kavga etmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığı birine sarılmak vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir