AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiç sevmediğin birini görmek

Kahve falında hiç sevmediğin birini görmek

Kahve falında hiç sevmediğin birini görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, günahlarına tövbe edeceğine, hayırlı bir haber alınacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, haram mala, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında hiç sevmediğin birini gördüyseniz:

  • Geç kalmış sayılmazsınız.

Kahve falında hiç sevmediğin birini dövmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine delalettir.

Kahve falında hiç sevmediği birini görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına delalettir.

Kahve falında hiç sevmediğin arkadaşını görmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, işlerine verimin hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında hiç sevmediğin birini görmek ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, mutlu bir beraberlik yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle konuşmak eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında hiç tanımadığın birini öpmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında hiç tanımadığı birini öpmek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında hiç tanımadığı bir eve gitmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir