AnaSayfa / Genel / Kahve falında her yerini yara görmek

Kahve falında her yerini yara görmek

Kahve falında her yerini yara görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, hayatının iyileşeceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında her yerini yara gördüyseniz:

  • Olaylar meydana gelene kadar ne dediğimi anlamaya bilirsiniz.

Kahve falında her yeri yara görmek gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Kahve falında her yerini yara görmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında her yerinin yara olduğunu görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında her yerinde yara görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında her yeri siyah görmek başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında her yerin karla kaplı görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, doğruluğu bulacağına yorulur.

Kahve falında her yerin sallandığını görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine yorulur.

Kahve falında her yerin karanlık olduğunu görmek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir