AnaSayfa / Genel / Kahve falında her yeri yara görmek

Kahve falında her yeri yara görmek

Kahve falında her yeri yara görmek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında her yeri yara gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz imajınızı etkileyebilir.

Kahve falında her yerini yara görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine delalettir.

Kahve falında her yerinin yara olduğunu görmek de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında her yeri yara görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına rivayet eder.

Kahve falında her yerinde yara görmek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında her yerin buz tuttuğunu görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına tabir olunur.

Kahve falında her yerin sular altında kaldığını görmek dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında her yerini morarmış görmek çirkin sözler işitileceğine, en küçük sorunda parlayacağına tabir olunur.

Kahve falında her yeri kar görmek alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir