AnaSayfa / Genel / Kahve falında her yerinin yara olduğunu görmek

Kahve falında her yerinin yara olduğunu görmek

Kahve falında her yerinin yara olduğunu görmek atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, süzüleceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında her yerinin yara olduğunu gördüyseniz:

  • Tamamlayıcı delil veya ipuçları ya da bilgiler elinize geçmeden yorum yapmamalısınız.

Kahve falında her yeri yara görmek hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında her yerini yara görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında her yerinin yara olduğunu görmek iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında her yerinde yara görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında her yerini sivilceli görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, her daim bereketli işler yapacağına inanılır.

Kahve falında her yeri buz görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine rivayet eder.

Kahve falında her yerin kan olduğunu görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında her yerin kar olduğunu görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, sorunların tek kalemde silineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir