AnaSayfa / Genel / Kahve falında her yeri siyah görmek

Kahve falında her yeri siyah görmek

Kahve falında her yeri siyah görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rızkının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında her yeri siyah gördüyseniz:

  • Belli bir planınızın, projenizin veya düzenlemenin daha başarılı şekilde ilerlemesini sağlayacak yeni bir yol haritası çizebilecek kapasitedesiniz.

Kahve falında her yeri siyah görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında her yeri kan görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında her yere kar yağmış görmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında her yeri yeşil görmek rahatlayacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında her yeri yıkık görmek hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında her yerin yeşil olduğunu görmek artık rahat bir nefes alacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında her yerin karanlık olduğunu görmek endişelerini silip atacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında her yerin yerle bir olduğunu görmek neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir