AnaSayfa / Genel / Kahve falında her yerin karanlık olduğunu görmek

Kahve falında her yerin karanlık olduğunu görmek

Kahve falında her yerin karanlık olduğunu görmek bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına işaret eder.

Kahve falında her yerin karanlık olduğunu gördüyseniz:

  • Belki onların da kendilerine göre haklı olduğu yerler olabilir ya da en azından ne yapmaya çalıştıklarını anlamaya çalışabilirsiniz.

Kahve falında her yeri karanlık görmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında her yerin karanlık olduğunu görmek sorunların aşılacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında her tarafı karanlık görmek aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına işaret eder.

Kahve falında her yere kar yağmış görmek yüceltileceği sözler duyacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret eder.

Kahve falında her yerin yıkıldığını görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına işaret eder.

Kahve falında her yerini sivilceli görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına yorulur.

Kahve falında her yerinin kanadığını görmek çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında her yerin yerle bir olduğunu görmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir