AnaSayfa / Genel / Kahve falında her yerin sallandığını görmek

Kahve falında her yerin sallandığını görmek

Kahve falında her yerin sallandığını görmek hayallerini gerçekleştireceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında her yerin sallandığını gördüyseniz:

  • Belli değişiklikleri açıkça uygulamaya koymanız engeller ya da baskılarla karşılaşmanıza neden olabilir.

Kahve falında her yerin sallandığını görmek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına delalet eder.

Kahve falında her yeri pembe görmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında her yeri bembeyaz görmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında her yerin deniz olduğunu görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına alamet eder.

Kahve falında her yeri kar görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında her yerin beyaz olduğunu görmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, kısmetli kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında her yeri sarı görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında her yerin yandığını görmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir