AnaSayfa / Genel / Kahve falında her yerin su olduğunu görmek

Kahve falında her yerin su olduğunu görmek

Kahve falında her yerin su olduğunu görmek sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, çok büyük mutluluk duyacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına yorulur.

Kahve falında her yerin su olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size yardımcı olmasını istiyorsanız yardım ya da destek istemekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında her yerin sular altında kaldığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında her yeri su bastığını görmek hem moral hem de çareler bulacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında her yerin su bastığını görmek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına inanılır.

Kahve falında her yerin su olduğunu görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, onlara çok bağlı olacağına delalettir.

Kahve falında her yerin beyaz olduğunu görmek yeni denemelerde bulunacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında her yeri mavi görmek sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında her yeri beyaz kar görmek maddi durum kötü ise zengin olunacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında her yere sıçmak özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir