AnaSayfa / Genel / Kahve falında her tarafın yandığını görmek

Kahve falında her tarafın yandığını görmek

Kahve falında her tarafın yandığını görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, bazı ortaklıklar kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında her tarafın yandığını gördüyseniz:

  • Karşılıklı eleştiri ya da şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında her tarafın yandığını görmek iç sıkıntınızın azalacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında her tarafı bembeyaz görmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında her tarafı beyaz görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında her taraf kar görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, aile içinde saadetinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında her tarafta kar görmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında her tarafı deniz görmek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında her tarafta yılan görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, makamından olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında her tarafın su olduğunu görmek verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir