AnaSayfa / Genel / Kahve falında her tarafı beyaz görmek

Kahve falında her tarafı beyaz görmek

Kahve falında her tarafı beyaz görmek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, bekarsa evleneceğine, ün salacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında her tarafı beyaz gördüyseniz:

  • Bir kavga ya da anlaşmazlıkta size yardımcı olan veya sizden yana olan bir erkek sayesinde kazanacaksınız.

Kahve falında her tarafı beyaz görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında her tarafın yandığını görmek adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına rivayet eder.

Kahve falında her tarafı karanlık görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında her tarafın deniz olduğunu görmek iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında her tarafta su görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında her tarafı karlı görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, geç de olsa huzura erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında her tarafı bembeyaz görmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında her tarafın karla kapalı olduğunu görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir